Információk a diplomaátadóról

Tisztelt Frissdiplomás!

Ezúton értesítjük, hogy az Építőmérnöki Kar ünnepélyes Diplomaátadó Ünnepségét 2017. november 3-án (pénteken) délelőtt 11 órakor tartjuk a Központi épület Aulájában.

 

Az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében kérem, hogy az Ön számára kijelölt helyet – az elnöki asztallal szemben – 10 óra 45 percig szíveskedjen elfoglalniAz ülőhelyek személyre szólnak, azokon mindenki megtalálja nevét.

Az 1. sortól: MSc kitüntetéses hallgatók, MSc hallgatók, BSc kitüntetéses hallgatók, majd a BSc hallgatók és a hagyományos ötéves képzésen végzettek következnek.

 

Amennyiben oklevelét már korábban elvitte, de szeretné azt ünnepélyes keretek között is átvenni, kérem, hogy azt 2017. október 27. (péntek) 12 óráig a Dékáni Hivatalba visszajuttatni szíveskedjen.

 

Az oklevél mellékletek átvételére az ünnepség előtt fél 10 és fél 11 óra között biztosítunk lehetőséget a K ép. I. em. 29-es teremben.

Amennyiben az ünnepségen nem tud megjelenni, okmányait 2017. november 10-től veheti át a Központi Tanulmányi Hivatalban.

 

 

A vendégek számára korlátozott számban az Egyetem Dísztermében ülőhelyet biztosítunk, valamint ott az ünnepség kivetítőn is megtekinthető.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy az ünnepségről az Egyetem fotósa felvételeket készít, amelyek a foto.bme.hu címről letölthetők.

Amennyiben további kérdései merülnek fel a Diplomaátadó Ünnepséggel kapcsolatban, kérjük, hogy Kollár Anikóhoz szíveskedjen fordulni.